Η HappyDogs ολοκλήρωσε τον εκπαιδευτικό της κύκλο στη Γερμανία!

O εκπαιδευτικός μου κύκλος στην Γερμανία έκλεισε επιτυχημένα!

Η βάση της επιμόρφωσης μου αφορούσε το κομμάτι του Scent training (imprinting and determination of odour) δηλαδή στην εκπαίδευση όσφρησης, αποτύπωσης και προσδιορισμού της οσμής.

Τα μαθήματα που πήρα ήταν personal, υπό τον κ.Gerd Kohler, ενός εκ των κορυφαίων Γερμανών εκπαιδευτών και δασκάλων. Η ύλη ήταν βασισμένη στις τεχνικές, στις γνώσεις και στην εμπειρία της σχολής του.

Παράλληλα μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω στην πράξη με αρκετούς και διαφορετικούς σκύλους σε Γερμανικές πόλεις (Schrembek, Wesel, Bricht) στην περιοχή της Βεστφαλίας. 

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης μου στη Γερμανία, παρακολούθησα επίσης σεμινάριο / workshop, το οποίο διοργανώθηκε από το "Tierheilpraxis" με θέμα την γλώσσα του σώματος των σκύλων και τους τρόπους επικοινωνίας τους, με τίτλο "Die Korpersprache der Hunde"

 

Βασίλης Μπορομπόκας

Βιογραφικό σημείωμα

  • Βιογραφικό σημείωμα

    17 χρόνια γνώσης, εμπειρίας και αφοσίωσης στην εκπαίδευση σκύλων.

    Oνομάζομαι Βασίλης Μπορομπόκας, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977 και από "σπόρος" αγάπησα πολύ τα ζώα και ειδικότερα τους σκύλους. Αυτή ήταν άλλωστε η φυσιολογική εξέλιξη μου καθώς μέχρι τα 14 ζούσα σε κτήμα με σκύλους, γάτες, κότες, κουνέλια, κατσίκες και πρόβατα και έμαθα από πρώτο χέρι να συμβιώνω μαζί τους και να τα φροντίζω. Πάντα ήξερα ότι θα δούλευα με ζώα απλά δεν ήξερα το πότε. Αυτό τελικά έγινε το 1999 όταν και μπήκα στο χώρο της εκπαίδευσης σκύλων και εργάστηκα για 2 χρόνια ως εκπαιδεύομενος στη βασική υπακοή αλλά και σε καθήκοντα ασφαλείας.

    Διαβάστε περισσότερα...

Είπαν για εμάς

istorioules

Σε αυτή τη σελίδα έχω "ανεβάσει" μερικά κείμενα τα οποία έγραψαν και υπέγραψαν με το ονοματεπώνυμο τους, οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν για να εκπαιδεύσω τους σκύλους τους. Μέσα από τα λόγια τους κέρδισα την αναγνώριση αλλά και την εκτίμηση τους για τις υπηρεσίες μου. Τα θεωρώ πιο σημαντικά ακόμη και από τα πτυχία και τις πιστοποιήσεις μου, γιατί αυτή αυτή πιστεύω ότι είναι άλλωστε και η ουσία της εκπαίδευσης, τουλάχιστον όπως την αντιλαμβάνομαι... Να καταφέρνω να αλλάζω προς το καλύτερο την σχέση των ανθρώπων με τους σκύλους τους.

Τι καλύτερο και ομορφότερο από το να αναγνωρίζεται η δουλειά και η βοήθεια που παρείχες;

Καλή ανάγνωση...

Διαβάστε περισσότερα...

 

Βρείτε μας στο Facebook

Powered by InfoTime