Σεμινάριο / Workshop με τον κορυφαίο Dr. Ian Dunbar στην Ολλανδία.

με τον Dr.Ian Dunbar στο σεμινάριο της Ολλανδίας με τον Dr.Ian Dunbar στο σεμινάριο της Ολλανδίας

Η ΗΑPPYDOGS ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙO/WORKSHOP ΤΟΥ DR. IAN DUNBAR.

 

Ακόμη μια φορά η Happydogs οδηγεί τις εξελίξεις στην εκπαίδευση σκύλων.

H Happydogs με μεγάλη υπερηφάνεια αποδέχτηκε την πρόσκληση της Ολλανδικής σχολής Doggo Netherlands για το σεμινάριο - workshop με τίτλο Science based dog training το οποίο παρουσίασε ο Dr. Ian Dunbarστην πόλη Κάμερικ. Ο Dr. Ian Dunbar (http://en.wikipedia.org/wiki/Ian_Dunbar) είναι ο κορυφαίος ειδικός παγκοσμίως, σε θέματα εκπαίδευσης, ψυχολογίας και συμπεριφοράς σκύλων τα τελευταία 35 χρόνια. Την δεκαετία του ΄70 εισήγαγε στην εκπαίδευση την επιβράβευση, ενώ οι μελέτες και οι έρευνες του ανήγαγαν την εκπαίδευση σκύλων σε επιστήμη. Στο σεμινάριο παραβρέθηκαν εκπαιδευτές από την Ευρώπη και τις Ολλανδικές πόλεις.

Βασίλης Μπορομπόκας.CPDT,DBC

Eπαγγελματίας εκπαιδευτής,σύμβουλος συμπεριφοράς

Εκπαίδευση με συνέπεια,γνώση και αποτέλεσμα!

 

Βιογραφικό σημείωμα

  • Βιογραφικό σημείωμα

    17 χρόνια γνώσης, εμπειρίας και αφοσίωσης στην εκπαίδευση σκύλων.

    Oνομάζομαι Βασίλης Μπορομπόκας, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977 και από "σπόρος" αγάπησα πολύ τα ζώα και ειδικότερα τους σκύλους. Αυτή ήταν άλλωστε η φυσιολογική εξέλιξη μου καθώς μέχρι τα 14 ζούσα σε κτήμα με σκύλους, γάτες, κότες, κουνέλια, κατσίκες και πρόβατα και έμαθα από πρώτο χέρι να συμβιώνω μαζί τους και να τα φροντίζω. Πάντα ήξερα ότι θα δούλευα με ζώα απλά δεν ήξερα το πότε. Αυτό τελικά έγινε το 1999 όταν και μπήκα στο χώρο της εκπαίδευσης σκύλων και εργάστηκα για 2 χρόνια ως εκπαιδεύομενος στη βασική υπακοή αλλά και σε καθήκοντα ασφαλείας.

    Διαβάστε περισσότερα...

Είπαν για εμάς

istorioules

Σε αυτή τη σελίδα έχω "ανεβάσει" μερικά κείμενα τα οποία έγραψαν και υπέγραψαν με το ονοματεπώνυμο τους, οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν για να εκπαιδεύσω τους σκύλους τους. Μέσα από τα λόγια τους κέρδισα την αναγνώριση αλλά και την εκτίμηση τους για τις υπηρεσίες μου. Τα θεωρώ πιο σημαντικά ακόμη και από τα πτυχία και τις πιστοποιήσεις μου, γιατί αυτή αυτή πιστεύω ότι είναι άλλωστε και η ουσία της εκπαίδευσης, τουλάχιστον όπως την αντιλαμβάνομαι... Να καταφέρνω να αλλάζω προς το καλύτερο την σχέση των ανθρώπων με τους σκύλους τους.

Τι καλύτερο και ομορφότερο από το να αναγνωρίζεται η δουλειά και η βοήθεια που παρείχες;

Καλή ανάγνωση...

Διαβάστε περισσότερα...

 

Βρείτε μας στο Facebook

Powered by InfoTime