Η HappyDogs βρέθηκε στη Σκωτία και συμμετείχε σε σεμινάρια και επισκέψεις σε επίσημους φορείς

(στις εγκαταστάσεις του Scottish SPCA στο Εδιμβούργο) (στις εγκαταστάσεις του Scottish SPCA στο Εδιμβούργο)

H HAPPYDOGS ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

Ακόμη ένα επιτυχημένο ταξίδι στο εξωτερικό έρχεται για να προστεθεί στο βιογραφικό της Ηappydogs. Σε αυτές τις 15 ημέρες επισκεφθήκαμε το Scottish RSPCA, όπου μας υποδέχτηκε ο υπεύθυνος του Οργανισμού,συμμετείχαμε σε εκπ.σεμινάριο με τον R.Patterson,παρακολουθήσαμε workshop για κουτάβια(G.M.F.P), επισκεφθήκαμε το D.V.Group στο Εδιμβούργο και άλλους σημαντικούς φορείς στον χώρο της εκπαίδευσης σκύλων.

Happydogs.gr.Επένδυση στην γνώση...

Βιογραφικό σημείωμα

 • Bιογραφικό σημείωμα

  17 χρόνια γνώσης, εμπειρίας και αφοσίωσης στην εκπαίδευση σκύλων.

  Oνομάζομαι Βασίλης Μπορομπόκας, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977 και από "σπόρος" αγάπησα πολύ τα ζώα και ειδικότερα τους σκύλους. Αυτή ήταν άλλωστε η φυσιολογική εξέλιξη μου καθώς μέχρι τα 14 ζούσα σε κτήμα με σκύλους, γάτες, κότες, κουνέλια, κατσίκες και πρόβατα και έμαθα από πρώτο χέρι να συμβιώνω μαζί τους και να τα φροντίζω. Πάντα ήξερα ότι θα δούλευα με ζώα απλά δεν ήξερα το πότε. Αυτό τελικά έγινε το 1999 όταν και μπήκα στο χώρο της εκπαίδευσης σκύλων και εργάστηκα για 2 χρόνια ως εκπαιδεύομενος στη βασική υπακοή αλλά και σε καθήκοντα ασφαλείας.

  Διαβάστε περισσότερα...

Είπαν για εμάς

 • Eίπαν για εμάς.

  Σε αυτή τη σελίδα έχω "ανεβάσει" μερικά κείμενα τα οποία έγραψαν και υπέγραψαν με το ονοματεπώνυμο τους, οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν για να εκπαιδεύσω τους σκύλους τους. Μέσα από τα λόγια τους κέρδισα την αναγνώριση αλλά και την εκτίμηση τους για τις υπηρεσίες μου. Τα θεωρώ πιο σημαντικά ακόμη και από τα πτυχία και τις πιστοποιήσεις μου, γιατί αυτή αυτή πιστεύω ότι είναι άλλωστε και η ουσία της εκπαίδευσης, τουλάχιστον όπως την αντιλαμβάνομαι...Να καταφέρνω να αλλάζω προς το καλύτερο την σχέση των ανθρώπων με τους σκύλους τους.

  Τι καλύτερο και ομορφότερο από το να αναγνωρίζεται η δουλειά και η βοήθεια που παρείχες?

  Καλή ανάγνωση...

  Διαβάστε περισσότερα...

Βρείτε μας στο Facebook

Powered by InfoTime