Γιατί εμάς

Σύγχρονη, φιλοζωική και αποτελεσματική εκπαίδευση κατ' οίκον, με ιδιαίτερα μαθήματα σε ασυναγώνιστες τιμές!

Γιατί να μας επιλέξετε;

Επιλέγοντας την www.happydogs.gr, επιλέγετε νόμιμη, πιστοποιημένη και σοβαρή εκπαίδευση. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό, πρώτον για να προστατέψετε τον εαυτό σας και δεύτερον για να προφυλάξετε τον σκύλο σας από "δυσάρεστες" εκπλήξεις. Επειδή διανύουμε μια εποχή που όλοι τα μετράμε όλα και μια περίοδο που οι απαιτήσεις μας για το καλύτερο αποτέλεσμα είναι αυξημένες, θα σας δώσουμε αρκετούς και σημαντικούς λόγους (για την ακρίβεια 40) ώστε να αποφασίσετε αν κάποιοι από αυτούς ταιριάζουν με τα standars που έχετε θέσει. Τέλος, είμαστε σίγουροι πως με την πολυετή εμπειρία, το πάθος και τις εξιδικευμένες γνώσεις μας πως θα καταφέρουμε να σας βοηθήσουμε.

 

 1. Μαζί μας εκπαιδεύετε με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο τον σκύλο σας κάνοντας ακριβώς τα μαθήματα που χρειάζονται.
 2. Αγαπάμε με πάθος το επάγγελμα μας και εδώ και 16 χρόνια εξελισσόμαστε συνεχώς μέσω σεμιναριών στην Ευρώπη αλλά και μέσω των εγκυρότερων φορέων στην εκπαίδευση παγκοσμίως.
 3. Η πρώτη επίσκεψη γνωριμίας και η αξιολόγηση του σκύλου στο χώρο σας είναι σε προνομιακή τιμή.
 4. Από εμάς δεν θα ακούσετε εξωφρενικές τιμές. Το σλόγκαν μας είναι «Εκπαιδεύστε το σκύλο σας χωρίς να πληρώσετε μια περιουσία»και το εννοούμε απόλυτα.
 5. Με τη μέθοδο μας έχετε τη δυνατότητα να αξιολογείτε τη δουλειά μας μάθημα με το μάθημα όπως και την εξέλιξη της εκπαίδευσης.
 6. Δεν παίρνουμε προκαταβολή, ούτε χρειάζεται να προπληρώσετε μαθήματα που δεν έχετε κάνει.
 7. Μαζί μας, όσο περισσότερο ασχολείστε με την εκπαίδευση τόσο πιο σωστά θα προχωρά και η εξέλιξη του σκύλου.
 8. Είμαστε νόμιμοι, πιστοποιημένοι επαγγελματίες με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά, ενώ οι τιμές μας συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.
 9. Ερχόμαστε στο σπίτι σας, χωρίς να μπείτε στον κόπο της μετακίνησης και δουλεύουμε μαζί σας στο φυσικό περιβάλλον του σκύλου.
 10. Η εμπειρία μας με τους σκύλους «κρατάει» από το 1999. Αγαπάμε τη δουλειά μας με πάθος, ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να ζήσετε καλύτερα με το σκύλο σας και να σας μάθουμε πολύ χρήσιμα πράγματα για αυτόν.
 11. Χρησιμοποιούμε θετικές μεθόδους προσέγγισης χωρίς βία, δεν κάνουμε πειραματισμούς και γενικά «ότι κάτσει». Πιστεύουμε πολύ ότι η θετική προσέγγιση φέρνει τα θετικά αποτελέσματα.
 12. Με την εκπαίδευσησας βοηθάμε να καταλάβετε την ψυχολογία και τις ανάγκες του σκύλου σας και να αλλάξετε οπτική και συμπεριφορά απέναντι του, όπου χρειάζεται.
 13. Η σχέση «ποιότητας – τιμής» των υπηρεσιών μας είναι πραγματικά ασυναγώνιστη.
 14. Δεν κάνουμε προσφορές «πυροτέχνημα», έχουμε σταθερά προσιτές και οικονομικές τιμές. Γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση στην οποία ζούμε όλοι και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να κάνετε αυτό που αρκετοί θεωρούν «πολυτέλεια».
 15. Επενδύουμε στη δουλειά μας και δεν μένουμε κολλημένοι σε ξεπερασμένες εκπαιδευτικές μεθόδους. Ενημερωνόμαστε συνεχώς από τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες σχετικά με την Επιστήμη και την Ψυχολογία των Σκύλων. 
 16. Έχουμε ως στόχο να σας κάνουμε εκπαιδευτή του σκύλου σας. Eσείς θα ζήσετε μαζί του, εσάς θα πρέπει να ακούει.
 17. Σας ενημερώνουμε με e-mails, κείμενα, έρευνες και βιβλία σχετικά με όλες τις νέες έρευνες, ενώ σας παρέχουμε και στοιχεία για την εκπαίδευση σκύλων.
 18. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην επικοινωνία και στη συνεργασία με το σκύλο σας μέσω θετικών συσχετισμών,εμπιστοσύνης και σεβασμού.
 19. Είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας από το ένα μάθημα έως το επόμενο για οποιαδήποτε διευκρίνηση, βοήθεια και υποστήριξη χρειαστείτε.
 20. Η κρίση είναι κρίση... Η βελτίωση της σχέσης μας όμως με τον σκύλο μας λειτουργεί ως το καλύτερο αγχολυτικό σε αυτή την περίοδο που ζούμε. Δείτε το σαν ένα «προθεσμιακό λογαριασμό»... Θα πάρετε πίσω πολύ καλή συμπεριφορά και αγάπη.
 21. Παίρνουμε στα σοβαρά τη δουλειά μας. Διαφέρουμε από τους "αυτοδίδακτους" και τους "ειδικούς" που μετά από 2-3 βιβλία αυτοχρίζονται εκπαιδευτές. 
 22. Η εκπαίδευση είναι το επάγγελμα μας και όχι μια ασχολία που την κάνουμε τα απογεύματα μετά τη δουλειά μας ή τα Σαββατοκύριακα ως χόμπι.
 23. Διατηρούμε επαφή με πιστοποιημένους και πρωτοπόρους εκπαιδευτικούς φορείς του εξωτερικού (Ι.A.C.P, Ι.Α.Α.Β.C, Animal Communication Institute, Doggo Netherlands, W.A.T.A, κ.ά)
 24. Εκθέτουμε σταδιακά  την εκπαίδευση του σκύλου σε πραγματικές καταστάσεις και σε ρεαλιστικές συνθήκες και όχι κάπου απομονωμένα.
 25. Είμαστε ευαισθητοποιήμενοι φιλόζωοι που στο μυαλό μας έχουμε το καλύτερο δυνατό για το σκύλο σας.
 26. Δουλεύοντας στο σπίτι σας έχουμε τη δυνατότητα να παρεμβαίνουμε σε θέματα της καθημερινότητας σας, όπως μια αρνητική συμπεριφορά που εκφράζει ο σκύλος και να τη διορθώνουμε.
 27. Σας παρέχουμε clicker και εκπαιδευτικό υλικό.
 28. Δουλεύουμε "σενάρια" για απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορεί να σας συμβούν και σας μαθαίνουμε να αντιδράτε σωστά.
 29. Μέσω της εκπαίδευσης προλαμβάνουμε και σας εξηγούμε πως να αντιμετωπίζετε το σκύλο ώστε να μην δημιουργηθούν τα "κλασσικά" θέματα συμπεριφοράς.
 30. Δουλεύοντας μαζί μας έχετε πλήρη εικόνα για το πως φερόμαστε στο σκύλο σας.
 31. Μέσα σε 16 χρόνια έχουμε δουλέψει με πάρα πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες σκύλων και πλέον γνωρίζουμε τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης τους.
 32. Διαφωνούμε πλήρως με τον όρο «θα φτιάξουμε τον σκύλο» κάτι που είναι προσβλητικό και υποτιμητικό για τη νοημοσύνη του σκύλου. Ούτε εμείς είμαστε τεχνικοί ούτε ο σκύλος μηχάνημα για να χρειάζεται service.
 33. Η μεθοδολογία και η τεχνική μας είναι απολύτως ασφαλής για τον σκύλο σας.
 34. Στην εκπαίδευση βάζουμε στόχο και διορθώνουμε συγκεκριμένα προβλήματα, δεν αναλλωνόμαστε σε "φλύαρες" συμβουλές ξεπατικωμένες από το διαδίκτυο.
 35. Η μέθοδος μας και η εκπαίδευση μας πολύ απλά, "δουλεύει"και έχει αποτέλεσμα.
 36. Πρωτοπορούμε σε νέα πράγματα στην Ελλάδα (ενημερώσεις, συνεντέυξεις, σεμινάρια)
 37. Εκπαιδεύσαμε σκύλο ανίχνευσης διαβήτη (diabetic alert dog), κάτι το οποίο έχει γίνει σε ελάχιστες Ευρωπαϊκές χώρες.
 38. Έχουμε πάρει δημοσίως τα εύσημα για την ποιότητα της εργασίας μας, από εκπαιδευτές όπως η Debby Kay, Gerd Kohler, Scott Smith, Greetje Veneboor και αλλών ακόμη.
 39. Η εκπαίδευση γίνεται ασταμάτητα σε μέρη με δυσκολίες για την προσθήκη απαραίτητου ρεαλισμού (The Mall, OAKA, Ηλ. Σταθμοί, καφετέριες, γήπεδα κλπ). Επίσης προσφέρουμε ομαδικά μαθήματα
 40. Καταγράφουμε ανά βδομάδα το πρόγραμμα εκπαίδευσης και το διαμορφώνουμε αναλόγως τις ανάγκες που προκύπτουν, ώστε να παίρνουμε το καλύτερο που μπορούμε μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία.

                                                             

                                                BAΣΙΛΗΣ ΜΠΟΡΟΜΠΟΚΑΣ,CPDT,DBC,

                                                ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ

                                                METEKΠ. ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ,KΡΟΑΤΙΑ ,ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΩΤΙΑ

                                                PROFESSIONAL MEMBER I.A.C.P - Ι.Α.Α.Β.C

                                                ΗΑPPYDOGS... WE LOVE DOGS, WE CARE ABOUT DOGS!   

 
(All rights reserved. Happydogs.gr )

 

                                

Βιογραφικό σημείωμα

 • Βιογραφικό σημείωμα

  19 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ

  Oνομάζομαι Βασίλης Μπορομπόκας, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977 και από "σπόρος" αγάπησα πολύ τα ζώα και ειδικότερα τους σκύλους. Αυτή ήταν άλλωστε η φυσιολογική εξέλιξη μου καθώς μέχρι τα 14 ζούσα σε κτήμα με σκύλους, γάτες, κότες, κουνέλια, κατσίκες και πρόβατα και έμαθα από πρώτο χέρι να συμβιώνω μαζί τους και να τα φροντίζω. Το '99 ξεκίνησα δειλά-δειλά τις πρώτες μου εκπαιδεύσεις σαν βοηθός εκπαιδευτής. Μου ήταν ξεκάθαρο πως ήθελα να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα. Δουλειά είχα... Στρωμένη, οικογενειακή, καλοπληρωμενη και με προοπτική. Δε με γέμισε ποτέ όμως... Το μυαλό μου ήταν μόνο στους σκύλους.

  Έτσι, όσο περνούσε ο καιρός, μου γινόταν όλο και πιο έντονο το ότι θέλω να είμαι μαζί τους.

  Μου ήταν πολύ καθαρό. Τα αγαπώ και για αυτό θέλω να δουλεύω μαζί τους. Αυτή ήταν μια εύκολη και συνειδητοποιημενη σκέψη σε πρώτο επίπεδο. Λογική προσέγγιση θα έλεγα.

  Όσο μεγαλώνω όμως, καταλαβαίνω ότι πέρα από το προφανές, ο λόγος που ήθελα και θέλω να είμαι μαζί τους, είναι γιατί με κρατούν σε ψυχική ισορροπία. Γιατί νιώθω γεμάτος ωραία συναισθήματα και γιατί μαζί τους, βγάζω μπροστά τα καλύτερα κομμάτια του εαυτού μου... Αγάπη, υπομονή, κατανόηση, εξυπνάδα, αυτοπεποίθηση, ηρεμία, αποφασιστικοτητα, χιούμορ, υπευθυνότητα. Με θεραπεύουν νομίζω...

  Ολο αυτό ξέρω πως δούλεψε υποσυνείδητα. Δηλαδή, ο εαυτός μου με έσπρωξε αθόρυβα προς μια κατεύθυνση για να μπορώ να είμαι καλά, να αισθάνομαι καλά.

  Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη απέναντι τους. Η αγάπη και ο σεβασμός λοιπόν, είναι τα λιγότερα που μπορώ να τους προσφέρω απλόχερα.

  Διαβάστε περισσότερα...

Είπαν για εμάς

istorioules

Σε αυτή τη σελίδα έχω "ανεβάσει" μερικά κείμενα τα οποία έγραψαν και υπέγραψαν με το ονοματεπώνυμο τους, οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν για να εκπαιδεύσω τους σκύλους τους. Μέσα από τα λόγια τους κέρδισα την αναγνώριση αλλά και την εκτίμηση τους για τις υπηρεσίες μου. Τα θεωρώ πιο σημαντικά ακόμη και από τα πτυχία και τις πιστοποιήσεις μου, γιατί αυτή αυτή πιστεύω ότι είναι άλλωστε και η ουσία της εκπαίδευσης, τουλάχιστον όπως την αντιλαμβάνομαι... Να καταφέρνω να αλλάζω προς το καλύτερο την σχέση των ανθρώπων με τους σκύλους τους.

Τι καλύτερο και ομορφότερο από το να αναγνωρίζεται η δουλειά και η βοήθεια που παρείχες;

Καλή ανάγνωση...

Διαβάστε περισσότερα...

 

Βρείτε μας στο Facebook

Powered by InfoTime