ΕΞΩ ΟΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΙ, ΦΑΣΑΡΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ.

Blog

Ακούστε λοιπόν φίλοι μου τι έζησα στην παραλία. Θα σας τα πω αναλυτικά…
Έχω πάει με την οικογένεια μου για μπάνιο και σαν κλασσικός, σωστός και ωραίος Έλληνας έχω παρκάρει σχεδόν πάνω στο κύμα την αμαξάρα μου. Κατεβαίνω λοιπόν και εγώ να χαρώ την θάλασσα μας. Ναι, ναι, την θάλασσα μας, αυτήν που θέλουν να μας πάρουν οι κακοί ξένοι.

Και αντί να δω τις ξαπλώστρες μου και τα φλαμίνγκο μου , τι βλέπω? Ένα Bulldog να σηκώνεται από την σπαστή καρεκλίτσα του (λίγο κιτς αλλά δεν είναι της παρούσης..) να αφήνει το δίχαλο παντοφλικό του στην ακροθαλασσιά και να αράζει με τα χέρια στη μέση (σαν στάμνα φαντάσου…) μέσα στη θάλασσα. Κοιτούσε γύρω-γύρω και καλά δεν τρέχει τίποτα , ωραία μέρα και τέτοια και μετά από λιγάκι βγήκε… Κύριος! Ο κάφρος ο σκύλος κατουρούσε. Σηκώθηκε δηλαδή μόνο και μόνο για να μπει στη θάλασσα και να κατουρήσει. Λες και δεν μπορούσε να πάει μέχρι την καφετέρια!!! Μέσα στην θάλασσα ρε, στο νερό που μπαίνουν τα παιδιά μας!!!

Άλλο περιστατικό. Τώρα που τα θυμάμαι ένα-ένα…Κάθεται δίπλα μας μια οικογένεια Golden Retriever και αρχίζουν μετά από λίγο…Πρώτα κλασσικά η σκύλα η μάνα ” Rusty όχι στα βαθιά!!! Δεν ακούς???, Κάτσε τώρα θα έρθει ο πατέρας σου και θα δεις…κωλόπαιδο” ( Αυτό το είπε ψιθυριστά, τι να κάνω την άκουσα, όχι πως κρυφάκουγα…) Και άρχισαν μετά όλα μαζί ” Μαμά-μαμά που είναι η ξηρά τροφή?” και “ΘΕΛΩ ΚΟΝΣΕΡΒΑ” , “Δικό μου το νεροπίστολο, εσύ το είχες εχθές”. Ούρλιαζαν τα κουτάβια, δαγκωνόντουσαν, οι γονείς παντελώς ανεπαρκείς, να βρίζουν έξω φρενών, να απειλούν, “Αχ δεν θα πάμε σπίτι?”, «Δεν θα σας ξαναπάρουμε μαζί» και τέτοια. Δεν μας υπολόγισαν καθόλου τα παλιόσκυλα ρε συ. Λίγη διακριτικότητα, τίποτε. Ζώα τελείως…Στα παλιά τους παπούτσια εντελώς. Τι να περιμένεις όμως από σκυλιά θα μου πεις? Σωστό κι αυτό.

Με το φεύγουν και ηρεμούμε λίγο, να σου ένας ηλικιωμένος ημίαιμος με την αθλητική του εφημερίδα και το φρέντο του δίπλα μου. Και εκεί που διαβάζει αρχίζει ξαφνικά (λες και τον τσίμπησε μύγα) να μονολογεί δυνατά “Θα σας γ@…με φέτος” , “Πω πω τι έχετε να πάθετε ρε φλώροι”, “Έτσι ρε πρόεδρα-γλέντα τις κότες” …Έπαθα πολιτισμικό σοκ. Εντωμεταξύ να φυτεύει τα αποτσίγαρα δίπλα μου, ασταμάτητα, το ένα μετά το άλλο… Μέτρησα ένα πακέτο τσιγάρα ρε΄συ…Το βρομόσκυλο… που να βρει όμως τους τρόπους? Νεκροταφείο τσιγάρων έφτιαξε ο κάφρος ο σκύλος!

Τέλος πάντων λέω, δεν θα αφήσω τα τετράποδα να μου χαλάσουν την διάθεση. Θα απολαύσω με την οικογένεια μου την θάλασσα, τέλος!!! Τι ήθελα να μιλήσω? Να ένα Pit Bull με τον κολλητό του ένα Doggo Argentino, “κομμάτια” και τα δύο, τίγκα στο φάρμακο, με το μαγιό το speedo ( το κολυμβητικό…) και λίγο χαίτη αν πρόσεξα καλά…
Και αρχίζουν τις ρακέτες…Ακριβώς εκεί που καθόμουν με την γυναίκα και τον γιο μου!!! Και τακ και τουκ, και τακ και τουκ , και τακ και τουκ… Ρε΄σεις αυτοί δεν έπαιζαν, αυτοί προσπαθούσαν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο!!! Μα καλά, δεν σκέφτηκαν να πάνε πιο εκεί? Αν περνούσε κάποιος, ένα παιδάκι και έτρωγε το μπαλάκι του tennis στο πρόσωπο, αντίο ζωή…Ε, τι να κάνουμε, με τα πολλά μείναμε όλοι ακίνητοι στις θέσεις μας μέχρι να τελειώσουν το «παιχνίδι» τους. Τι να περιμένεις όμως από τα σκυλιά?

Και φίλοι μου κρατάω το χειρότερο για το τέλος…
Αφού έχει φτάσει πια απόγευμα και λέω επιτέλους έφυγαν αυτοί οι ενοχλητικοί σκύλοι, σκάει ένα σκάφος στην παραλία. Γεμάτο φραγκάτους και λαϊκούς Γερμανικούς Ποιμενικούς με κάτι ξεκωλ@κι@, νομίζω Beagles ήταν, ντίρλα όλοι… Πέραν του ότι έφτασαν στην αμμουδιά λες και γυρνούσαν από τον Πόλεμο του Κόλπου και μας έκαναν χάλια, ξεκίνησαν να παίζουν full σκυλάδικα και να ουρλιάζουν!

Όχι ρε φίλε…Αρκετά-μέχρις εδώ! Λες και ήταν ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑ…Τα Γ@μωσκυλα!!!
Ε, εκεί δεν άντεξα -άνθρωπος είμαι- σηκώθηκα και βροντοφώναξα δυνατά, αντρικά και Ελληνικά:

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ!!!
E. Αμάν πια!

Y.Γ Μια μικρή ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα παρουσιασμένα από την ανάποδη…Έτσι, μπας και καταλάβουμε σιγά-σιγά ποιοι πρέπει να απαγορεύονται στις παραλίες.
Με σκυλοαγάπη,
Βασίλης.

(All rights reserved. Happydogs.gr ) Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Προηγούμενο άρθρο
Life is better with a dog!
Επόμενο άρθρο
Workshop με την Greetje Veneboer

Related Posts

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.