Life is better with a dog!

Blog

ΤI MOY EXEI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ…

Περπατάω την περιοχή μου και την ξαναβλέπω με τα μάτια ενός δεκατριάχρονου…
Όπως όταν πήγαινα Γυμνάσιο. Περνάω από πάρκα, δρόμους, πλατείες και μέρη του Ν. Ηρακλείου που μέχρι πριν δεν είχα λόγο να τα περπατήσω.

Γνωρίζω περισσότερο κόσμο.
Σχεδόν οι περισσότεροι από όσους συναντώ κάνουν μια τρίπλα και έρχονται στην μεριά μου για να χαϊδέψουν την Sugar.

Αποφορτίζομαι.
Η επαφή μαζί της και η ενέργεια που μου δίνει ένας σκύλος με βοηθά να χαλαρώσω από τον τρελό ρυθμό της ημέρας και από την ένταση.

Λέω πιο πολλά καλημέρα,καλησπέρα κλπ.
Το κουτάβι μου έγινε η αφορμή να μάθω τους περισσότερους μαγαζάτορες στην νέα περιοχή που μετακόμισα.

Ξεκινάω την ημέρα μου με ενέργεια.
Νιώθω πως ενεργοποιώ το μεταβολισμό μου λόγω του περπατήματος και πως έχω περισσότερη δύναμη για το υπόλοιπο της ημέρας.

Μαθαίνω να συγκρατιέμαι.
Ο.κ όποιος έχει μεγαλώσει κουτάβι ξέρει…Τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα μετράω από μέσα μου(ναι,βοηθάει) με το “νοικοκυριό” που κάνει στο σπίτι.

Βρίσκω λίγο χρόνο.
Πηγαίνω πιο συχνά σε ένα καφέ, σε ένα εμπορικό, στο Ο.Α.Κ.Α, κλπ, λόγω της κοινωνικοποίησης της

Χαίρομαι πάρα πολύ!
Περιμένω πως και πως να γυρίσω σπίτι και να γίνει χαμός με τα χοροπηδητά, τις αγκαλιές και τα παιχνιδιάρικα δαγκώματα της.

Προσφέρω.
Αυτή η αίσθηση μου αρέσει πολύ, ότι με ευχαριστεί δηλαδή να δίνω αγάπη,τροφή,ασφάλεια σε ένα διαφορετικό πλάσμα από εμένα.

Παίζω.
Σαν τρελός! Παίζουμε στο πάρκο, την κυνηγάω, παίζουμε μπάλα όπου μάλιστα είναι πολύ καλή (ή εγώ γέρασα…). Την πειράζω και το απολαμβάνουμε. Μάλιστα πιστεύω ότι στο δρόμο οι περαστικοί μπορεί να με θεωρούν και λίγο τρελό. Νο problem…

Ζω όμορφες στιγμές.
Βλέποντας τον γιο μου και την σκυλίτσα μου να παίζουν, να φιλιούνται, να τρώνε παρεϊτσα και να κοιμούνται μαζί. Άλλο να το ζεις…

Το σημαντικότερο το κράτησα για το τέλος… Γελάω!
Ναι! Και μάλιστα γελάω πολύ μαζί της. Με το πως τρέχει, με το ότι θέλει να παίξει με τα πάντα, με τις ζημιές της,με την αστείρευτη ενέργεια της, με τους ατελείωτους τρόπους που μπορεί να λερωθεί,με τον τρόπο που με κοιτά όταν τρώω, με το πως τρομάζει τον γάτο μου, με το ότι τινάζεται μόλις έχουμε καθαρίσει το σπίτι και όλα αυτά για τα οποία την αγαπώ!

Προηγούμενο άρθρο
Η HappyDogs ολοκλήρωσε τον εκπαιδευτικό της κύκλο στη Γερμανία
Επόμενο άρθρο
ΕΞΩ ΟΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΙ, ΦΑΣΑΡΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ.

Related Posts

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.