Η HappyDogs εκπαιδεύτηκε στην Κροατία με τον Robert Grgic

Η HAPPYDOGS ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ROBERT GRGIC,ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

  

Ο Robert Grgic(φωτογραφία)είναι πρωταθλητής Κροατίας στο ΙPO,κάτοχος KNPV, πιστοποιημένος δάσκαλος εκπαιδευτών,μέλος του HKS και εκτροφέας των φημισμένων Mallinois "Od Moslavine". Tαξιδεύει και παραδίδει σεμινάρια για εκπαιδευτές,αστυνομικούς και στρατιωτικούς σε ευρωπαικές χώρες (Σλοβενία,Ιταλία,Ολλανδία κλπ),ενώ πολλά από τα σκυλιά του έχουν δοθεί σε όλη την υφήλιο.Εμείς όμως είχαμε το προνόμιο και την χαρά να εκπαιδευτούμε στον χώρο του σε ένα εξαιρετικό 8ήμερο σεμινάριο με αντικείμενο τεχνικές σε καθήκοντα ασφαλείας,σχεδιασμένο αποκλειστικά για την Happydogs.

Ηappydogs! Πάντοτε ένα βήμα μπροστά...

Βιογραφικό σημείωμα

  • Βιογραφικό σημείωμα

    17 χρόνια γνώσης, εμπειρίας και αφοσίωσης στην εκπαίδευση σκύλων.

    Oνομάζομαι Βασίλης Μπορομπόκας, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977 και από "σπόρος" αγάπησα πολύ τα ζώα και ειδικότερα τους σκύλους. Αυτή ήταν άλλωστε η φυσιολογική εξέλιξη μου καθώς μέχρι τα 14 ζούσα σε κτήμα με σκύλους, γάτες, κότες, κουνέλια, κατσίκες και πρόβατα και έμαθα από πρώτο χέρι να συμβιώνω μαζί τους και να τα φροντίζω. Πάντα ήξερα ότι θα δούλευα με ζώα απλά δεν ήξερα το πότε. Αυτό τελικά έγινε το 1999 όταν και μπήκα στο χώρο της εκπαίδευσης σκύλων και εργάστηκα για 2 χρόνια ως εκπαιδεύομενος στη βασική υπακοή αλλά και σε καθήκοντα ασφαλείας.

    Διαβάστε περισσότερα...

Είπαν για εμάς

istorioules

Σε αυτή τη σελίδα έχω "ανεβάσει" μερικά κείμενα τα οποία έγραψαν και υπέγραψαν με το ονοματεπώνυμο τους, οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν για να εκπαιδεύσω τους σκύλους τους. Μέσα από τα λόγια τους κέρδισα την αναγνώριση αλλά και την εκτίμηση τους για τις υπηρεσίες μου. Τα θεωρώ πιο σημαντικά ακόμη και από τα πτυχία και τις πιστοποιήσεις μου, γιατί αυτή αυτή πιστεύω ότι είναι άλλωστε και η ουσία της εκπαίδευσης, τουλάχιστον όπως την αντιλαμβάνομαι... Να καταφέρνω να αλλάζω προς το καλύτερο την σχέση των ανθρώπων με τους σκύλους τους.

Τι καλύτερο και ομορφότερο από το να αναγνωρίζεται η δουλειά και η βοήθεια που παρείχες;

Καλή ανάγνωση...

Διαβάστε περισσότερα...

 

Βρείτε μας στο Facebook

Powered by InfoTime