Σεμινάριο “ANIMAL TRAINING METHODS 2017” στην Βαρσοβία

Blog

Το σεμινάριο “ANIMAL TRAINING METHODS 2017” στη Βαρσοβία μόλις τελείωσε. Αυτό ήταν το έκτο ταξίδι μου στο εξωτερικό για μετεκπαιδευση και οφείλω να πω οτι ταξίδεψα με τον ίδιο ακριβώς ενθουσιασμό και χαρά, που είχα στο πρώτο μου ταξίδι πριν από πέντε χρόνια.

Και πως να μην είμαι ενθουσιασμενος και πλήρης όταν μαθαίνω νέα πράγματα για τους σκύλους?

Είναι μια από τις μεγαλύτερες χαρές που μου δίνει αυτή η δουλειά. Να ανοίγω νέους ορίζοντές και να γνωρίζω ανθρώπους που έχουν να δώσουν πολλά.

Όπως ο Chirag Patel (σύμβουλος συμπεριφοράς και εκπαιδευτης, pets, exotic, zoo and laboratory animals), η Suzanne Clothier (πασίγνωστη εκπαιδεύτρια και συγγραφέας) και η Julia Robertson (expert in canine physiology).

Η άποψη μου είναι πως οι εκπαιδευτές όλων των ειδικοτήτων οφείλουμε να εκπαιδεύομαστε, να γνωρίζουμε νέες τεχνικές, έρευνες και μελέτες. Μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε δάσκαλοι. Η εποχή της εμπειρικης προσέγγισης στον σκύλο έχει περάσει ανεπιστρεπτί (και το λέω εγω που εχω 18 χρόνια εμπειρίας στους σκύλους).

Γνώσεις, μεθοδολογία, τεκμηριωμένες έρευνες και επιστημονική προσέγγιση. Αυτά είναι τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε σωστή εκπαίδευση στο σκύλο και την οικογένειά του.
Happydogs.gr, Teaching dogs with heart.

Προηγούμενο άρθρο
H Sugar στο webTV του STAR
Επόμενο άρθρο
The Happydogs Resort

Related Posts

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.