Σεμινάριο "ANIMAL TRAINING METHODS 2017" στην Βαρσοβία

Knowledge has a begining but no end...

Το σεμινάριο "ANIMAL TRAINING METHODS 2017" στη Βαρσοβία μόλις τελείωσε. Αυτό ήταν το έκτο ταξίδι μου στο εξωτερικό για μετεκπαιδευση και οφείλω να πω οτι ταξίδεψα με τον ίδιο ακριβώς ενθουσιασμό και χαρά, που είχα στο πρώτο μου ταξίδι πριν από πέντε χρόνια.

Και πως να μην είμαι ενθουσιασμενος και πλήρης όταν μαθαίνω νέα πράγματα για τους σκύλους?

Είναι μια από τις μεγαλύτερες χαρές που μου δίνει αυτή η δουλειά. Να ανοίγω νέους ορίζοντές και να γνωρίζω ανθρώπους που έχουν να δώσουν πολλά.

Όπως ο Chirag Patel (σύμβουλος συμπεριφοράς και εκπαιδευτης, pets, exotic, zoo and laboratory animals), η Suzanne Clothier (πασίγνωστη εκπαιδεύτρια και συγγραφέας) και η Julia Robertson (expert in canine physiology).

Η άποψη μου είναι πως οι εκπαιδευτές όλων των ειδικοτήτων οφείλουμε να εκπαιδεύομαστε, να γνωρίζουμε νέες τεχνικές, έρευνες και μελέτες. Μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε δάσκαλοι. Η εποχή της εμπειρικης προσέγγισης στον σκύλο έχει περάσει ανεπιστρεπτί (και το λέω εγω που εχω 18 χρόνια εμπειρίας στους σκύλους).

Γνώσεις, μεθοδολογία, τεκμηριωμένες έρευνες και επιστημονική προσέγγιση. Αυτά είναι τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε σωστή εκπαίδευση στο σκύλο και την οικογένειά του.
Happydogs.gr, Teaching dogs with heart.

Έκθεση εικόνων

Βιογραφικό σημείωμα

  • Βιογραφικό σημείωμα

    17 χρόνια γνώσης, εμπειρίας και αφοσίωσης στην εκπαίδευση σκύλων.

    Oνομάζομαι Βασίλης Μπορομπόκας, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977 και από "σπόρος" αγάπησα πολύ τα ζώα και ειδικότερα τους σκύλους. Αυτή ήταν άλλωστε η φυσιολογική εξέλιξη μου καθώς μέχρι τα 14 ζούσα σε κτήμα με σκύλους, γάτες, κότες, κουνέλια, κατσίκες και πρόβατα και έμαθα από πρώτο χέρι να συμβιώνω μαζί τους και να τα φροντίζω. Πάντα ήξερα ότι θα δούλευα με ζώα απλά δεν ήξερα το πότε. Αυτό τελικά έγινε το 1999 όταν και μπήκα στο χώρο της εκπαίδευσης σκύλων και εργάστηκα για 2 χρόνια ως εκπαιδεύομενος στη βασική υπακοή αλλά και σε καθήκοντα ασφαλείας.

    Διαβάστε περισσότερα...

Είπαν για εμάς

istorioules

Σε αυτή τη σελίδα έχω "ανεβάσει" μερικά κείμενα τα οποία έγραψαν και υπέγραψαν με το ονοματεπώνυμο τους, οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν για να εκπαιδεύσω τους σκύλους τους. Μέσα από τα λόγια τους κέρδισα την αναγνώριση αλλά και την εκτίμηση τους για τις υπηρεσίες μου. Τα θεωρώ πιο σημαντικά ακόμη και από τα πτυχία και τις πιστοποιήσεις μου, γιατί αυτή αυτή πιστεύω ότι είναι άλλωστε και η ουσία της εκπαίδευσης, τουλάχιστον όπως την αντιλαμβάνομαι... Να καταφέρνω να αλλάζω προς το καλύτερο την σχέση των ανθρώπων με τους σκύλους τους.

Τι καλύτερο και ομορφότερο από το να αναγνωρίζεται η δουλειά και η βοήθεια που παρείχες;

Καλή ανάγνωση...

Διαβάστε περισσότερα...

 

Βρείτε μας στο Facebook

Powered by InfoTime