The Happydogs Resort

" The Happydogs Resort", a dog΄s paradise!!!

Κάτι νέο ετοιμάζεται σιγά-σιγά...

 

Το νέο μου βήμα περιλαμβάνει ατομικά και ομαδικά μαθήματα, τάξεις κουταβιών, γήπεδο άθλησης, κοινωνικοποίηση, πισίνα, μαθήματα για μικρόσωμες φυλές, βόλτες στο βουνό, ξενοδοχείο, εσωτερικούς στεγασμενους χώρους διαμονής.

Ακόμη θα διοργανώνουμε σεμινάρια με εκπαιδευτές από το εξωτερικό, διαδραστικά μαθήματα για ιδιοκτήτες και πολλές ακομη δραστηριότητες!

Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε έναν χώρο εκπαίδευσης, φιλοξενίας και άθλησης όπου σκύλοι και άνθρωποι θα περνάμε καλά. Δεν θα είναι...parking σκύλων, θέλω να βλέπω ευτυχισμένες φάτσες!!!

Τόσα χρόνια πάρα πολλοί πελάτες μου, μου έλεγαν "Φτιάξε βρε Βασίλη έναν χώρο να ερχόμαστε και να σου φέρνουμε το σκυλί μας. Σε ξέρουμε, σε εμπιστεύομαστε...Συν το ότι ο σκύλος σε λατρεύει"...Αυτό λοιπόν με κοινητοποίησε και ξεκινώ να δημιουργώ τον πολυχώρο "Τhe Happydogs Resort".

Τα ταξίδια μου στο εξωτερικό μαζί με την εμπειρία και το μεράκι μου έχουν δώσει πολύ όμορφες ιδέες που θέλω να τις πραγματοποιήσω μέσω του συγκεκριμένου εγχειρήματος. Και όπως μου αρέσει να λέω "Φτιάχνουμε έναν χώρο, που θα τον έφτιαχναν οι σκύλοι για τον εαυτό τους!"

Stay tuned.

 

 

Βιογραφικό σημείωμα

 • Βιογραφικό σημείωμα

  19 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ

  Oνομάζομαι Βασίλης Μπορομπόκας, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977 και από "σπόρος" αγάπησα πολύ τα ζώα και ειδικότερα τους σκύλους. Αυτή ήταν άλλωστε η φυσιολογική εξέλιξη μου καθώς μέχρι τα 14 ζούσα σε κτήμα με σκύλους, γάτες, κότες, κουνέλια, κατσίκες και πρόβατα και έμαθα από πρώτο χέρι να συμβιώνω μαζί τους και να τα φροντίζω. Το '99 ξεκίνησα δειλά-δειλά τις πρώτες μου εκπαιδεύσεις σαν βοηθός εκπαιδευτής. Μου ήταν ξεκάθαρο πως ήθελα να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα. Δουλειά είχα... Στρωμένη, οικογενειακή, καλοπληρωμενη και με προοπτική. Δε με γέμισε ποτέ όμως... Το μυαλό μου ήταν μόνο στους σκύλους.

  Έτσι, όσο περνούσε ο καιρός, μου γινόταν όλο και πιο έντονο το ότι θέλω να είμαι μαζί τους.

  Μου ήταν πολύ καθαρό. Τα αγαπώ και για αυτό θέλω να δουλεύω μαζί τους. Αυτή ήταν μια εύκολη και συνειδητοποιημενη σκέψη σε πρώτο επίπεδο. Λογική προσέγγιση θα έλεγα.

  Όσο μεγαλώνω όμως, καταλαβαίνω ότι πέρα από το προφανές, ο λόγος που ήθελα και θέλω να είμαι μαζί τους, είναι γιατί με κρατούν σε ψυχική ισορροπία. Γιατί νιώθω γεμάτος ωραία συναισθήματα και γιατί μαζί τους, βγάζω μπροστά τα καλύτερα κομμάτια του εαυτού μου... Αγάπη, υπομονή, κατανόηση, εξυπνάδα, αυτοπεποίθηση, ηρεμία, αποφασιστικοτητα, χιούμορ, υπευθυνότητα. Με θεραπεύουν νομίζω...

  Ολο αυτό ξέρω πως δούλεψε υποσυνείδητα. Δηλαδή, ο εαυτός μου με έσπρωξε αθόρυβα προς μια κατεύθυνση για να μπορώ να είμαι καλά, να αισθάνομαι καλά.

  Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη απέναντι τους. Η αγάπη και ο σεβασμός λοιπόν, είναι τα λιγότερα που μπορώ να τους προσφέρω απλόχερα.

  Διαβάστε περισσότερα...

Είπαν για εμάς

istorioules

Σε αυτή τη σελίδα έχω "ανεβάσει" μερικά κείμενα τα οποία έγραψαν και υπέγραψαν με το ονοματεπώνυμο τους, οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν για να εκπαιδεύσω τους σκύλους τους. Μέσα από τα λόγια τους κέρδισα την αναγνώριση αλλά και την εκτίμηση τους για τις υπηρεσίες μου. Τα θεωρώ πιο σημαντικά ακόμη και από τα πτυχία και τις πιστοποιήσεις μου, γιατί αυτή αυτή πιστεύω ότι είναι άλλωστε και η ουσία της εκπαίδευσης, τουλάχιστον όπως την αντιλαμβάνομαι... Να καταφέρνω να αλλάζω προς το καλύτερο την σχέση των ανθρώπων με τους σκύλους τους.

Τι καλύτερο και ομορφότερο από το να αναγνωρίζεται η δουλειά και η βοήθεια που παρείχες;

Καλή ανάγνωση...

Διαβάστε περισσότερα...

 

Βρείτε μας στο Facebook

Powered by InfoTime