Σεμινάριο/workshop με την Αμερικανίδα Debby Kay στην Ρώμη.

Η Ηappydogs ταξίδεψε στην Ιταλία όπου και εκπαιδεύτηκε στο πλευρό της Debby Kay. Tου σημαντικότερου ανθρώπου παγκοσμίως στον χώρο του medical alert training.

Είχα την χαρά να ζήσω από κοντά πρωτοποριακές τεχνικές και ασκήσεις αναφορικά με την εκπαίδευση των σκύλων στην όσφρηση. H Debby Kay ασχολείται με την εκπαίδευση, την συγγραφή εκπαιδευτικών βιβλίων, την εκτροφή και τα σεμινάρια περισσότερο από 40 χρόνια. Θεωρείται ο πιο επιτυχημένος άνθρωπος στον συγκεκριμένο τομέα και η γνωριμία και η αποδοχή που μου έδειξε με γεμίζει με υπερηφάνεια και ευθύνη.

Στις ημέρες του σεμιναρίου γνώρισα μερικούς από τους σημαντικότερους εκπαιδευτές της Ιταλίας. Τον Mauro Bragagnini ο οποίος διοργάνωσε το σεμινάριο, τον Paolo Incontri πρόεδρο του AICAD, τους Consuelo Constantino και Giovanni Majolino, εκπαιδεύτρια και κτηνίατρο αντίστοιχα αλλά και ιδιοτήτες του εκτροφείου Labradors και Cockers, "Della Lontra".

Άλλη μια φορά βρέθηκα στο κέντρο των εξελίξεων, της πιστοποιημένης και της επιστημονικής προσέγγισης στην εκπαίδευση.

Happydogs. Ένα βήμα μπροστά!

Βιογραφικό σημείωμα

  • Βιογραφικό σημείωμα

    17 χρόνια γνώσης, εμπειρίας και αφοσίωσης στην εκπαίδευση σκύλων.

    Oνομάζομαι Βασίλης Μπορομπόκας, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977 και από "σπόρος" αγάπησα πολύ τα ζώα και ειδικότερα τους σκύλους. Αυτή ήταν άλλωστε η φυσιολογική εξέλιξη μου καθώς μέχρι τα 14 ζούσα σε κτήμα με σκύλους, γάτες, κότες, κουνέλια, κατσίκες και πρόβατα και έμαθα από πρώτο χέρι να συμβιώνω μαζί τους και να τα φροντίζω. Πάντα ήξερα ότι θα δούλευα με ζώα απλά δεν ήξερα το πότε. Αυτό τελικά έγινε το 1999 όταν και μπήκα στο χώρο της εκπαίδευσης σκύλων και εργάστηκα για 2 χρόνια ως εκπαιδεύομενος στη βασική υπακοή αλλά και σε καθήκοντα ασφαλείας.

    Διαβάστε περισσότερα...

Είπαν για εμάς

istorioules

Σε αυτή τη σελίδα έχω "ανεβάσει" μερικά κείμενα τα οποία έγραψαν και υπέγραψαν με το ονοματεπώνυμο τους, οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν για να εκπαιδεύσω τους σκύλους τους. Μέσα από τα λόγια τους κέρδισα την αναγνώριση αλλά και την εκτίμηση τους για τις υπηρεσίες μου. Τα θεωρώ πιο σημαντικά ακόμη και από τα πτυχία και τις πιστοποιήσεις μου, γιατί αυτή αυτή πιστεύω ότι είναι άλλωστε και η ουσία της εκπαίδευσης, τουλάχιστον όπως την αντιλαμβάνομαι... Να καταφέρνω να αλλάζω προς το καλύτερο την σχέση των ανθρώπων με τους σκύλους τους.

Τι καλύτερο και ομορφότερο από το να αναγνωρίζεται η δουλειά και η βοήθεια που παρείχες;

Καλή ανάγνωση...

Διαβάστε περισσότερα...

 

Βρείτε μας στο Facebook

Powered by InfoTime